Laatste nieuws

van Hout & Meubeldesign


Exposities in De Twee Wezen.

Op zondag 21 februari, tijdens de open ambacht- en galerieroute, zal ik een aantal meubels exposeren waaronder dit bankstel. Kom hem eens uitproberen in De Twee Wezen. De werkgroep ‘Cultuur en historie’ organiseert al enige jaren de open Ambacht- en Galerieroute. Door heel Enkhuizen zijn werkplaatsen en ateliers geopend voor publiek. De route begint in De… Lees meer »

Geplaatst op: 18 februari 2016 in: Nieuws


Hout & Meubeldesign levert barmeubels Drommedaris

Na jaren van renovatie is de Drom weer geopend voor publiek. En wat is het mooi geworden. Een absolute aanwinst voor Enkhuizen. Hout & Meubeldesign heeft de twee barmeubels en de tafels voor het licht en geluid mogen maken. Ik was erg vereerd toen ik gevraagd werd om de barmeubels voor de Drom te maken…. Lees meer »

, , , , , ,
Geplaatst op: 2 juli 2015 in: Nieuws


Werkplaats uitgebreid

De laatste weken hebben we niet stilgezeten. Het was tijd voor uitbreiding van de werkplaats. De eerste jaren van een onderneming zijn die van opbouwen en uitbreiden, En wat is het leuk om het te zien groeien. Meestal met kleine stapjes maar soms ook met grote. Zoals de laatste. Met de aanschaf van een nieuwe formaatzaag en… Lees meer »

Geplaatst op: 24 september 2014 in: Nieuws