Verbouwing wierdijk

Verbouwing wierdijk

Een fotoreportage van een totale verbouwing op de wierdijk in Enkhuizen. Na het aanbrengen van de nodige isolatie heb ik de hele indeling aangepast in overleg met de klant. We hebben de vloer van de zolder iets verlaagt aan de achterzijde, waardoor er ruimte ontstond voor een extra kamer op zolder. Het plafond is deels opengelaten waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. Deze is bereikbaar gemaakt door middel van een molenaarstrap. De ongelijke treden maken het mogelijk om als op een normale trap naar beneden te lopen. De achterkamer is opgedeeld door een roomdivider en voorzien van op maat gemaakte bedden. De badkamer is verplaatst en ingericht. Daarnaast is ruimte ontstaan voor de booknook.

Verbouwing
Verbouwing
Verbouwing
Verbouwing
Verbouwing
Verbouwing
Verbouwing
Verbouwing
Verbouwing
Verbouwing
Verbouwing
Badkamermeubel
Badkamermeubel
Badkamermeubel
Molenaarstrap
Molenaarstrap
Balustrade
Balustrade
Balustrade
Verbouwing
Room-divider3
Room-divider1
Booknook
Booknook